Ugrás a tartalomra
Tanjug/Miloš Milivojević

Mitrović hármat lőtt a svédeknek

2022.09.24
22:40
2022.09.24
22:52
Forrás
Pannon RTV
A szerb felnőtt labdarúgó-válogatott 4:1-re nyert Svédország ellen az UEFA Nemzetek Ligájának ötödik fordulójában Belgrádban.

A házigazdák már az első percekben több veszélyes támadást is vezettek, de gólt ezekből nem sikerült szerezniük. A 15-ik percben jött a meglepetés, a svéd csapat Claesson találatával megszerezte a vezetést. A szerb csapatot ez nem törte meg és már három perccel később Aleksandar Mitrović ki is egyenlített.

Tanjug/Miloš Milivojević

A hazai csapatnak az első félidő hosszabbításában már a vezetést is sikerült megszereznie. Ismét a Fulham csatára volt eredményes. A szünet után a szerb válogatott ugyanabban a tempóban folytatta a mérkőzést, mint ahol a sípszó előtt abbahagyta. Az 50-ik percben egy gyors támadás végén ismét Mitrović volt eredményes. A mérkőzés végeredményét Saša Lukić állította be a 70-ik percben.

Tanjug/Miloš Milivojević

A szerb labdarúgó-válogatott öt forduló után 10 ponttal a második a csoportjában. Igaz Norvégiának is 10 pontja van a B divízió 4. csoportjában, de az északiak az első fordulóban Belgrádban 1:0-ra nyertek Szerbia ellen. A szerb csapatnak a feljebbjutást jelentő csoportelsőség megszerzéséhez az utolsó fordulóban nyernie kell Norvégia ellen. Az oszlói találkozó kedden 20 óra 45 perckor kezdődik.

labdarúgó Nemzetek Ligája

Most

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.