Ugrás a tartalomra

Mitrović hármat lőtt a svédeknek

2022.09.24
22:40
2022.09.24
22:52
Forrás
Pannon RTV
A szerb felnőtt labdarúgó-válogatott 4:1-re nyert Svédország ellen az UEFA Nemzetek Ligájának ötödik fordulójában Belgrádban.

A házigazdák már az első percekben több veszélyes támadást is vezettek, de gólt ezekből nem sikerült szerezniük. A 15-ik percben jött a meglepetés, a svéd csapat Claesson találatával megszerezte a vezetést. A szerb csapatot ez nem törte meg és már három perccel később Aleksandar Mitrović ki is egyenlített.

A hazai csapatnak az első félidő hosszabbításában már a vezetést is sikerült megszereznie. Ismét a Fulham csatára volt eredményes. A szünet után a szerb válogatott ugyanabban a tempóban folytatta a mérkőzést, mint ahol a sípszó előtt abbahagyta. Az 50-ik percben egy gyors támadás végén ismét Mitrović volt eredményes. A mérkőzés végeredményét Saša Lukić állította be a 70-ik percben.

A szerb labdarúgó-válogatott öt forduló után 10 ponttal a második a csoportjában. Igaz Norvégiának is 10 pontja van a B divízió 4. csoportjában, de az északiak az első fordulóban Belgrádban 1:0-ra nyertek Szerbia ellen. A szerb csapatnak a feljebbjutást jelentő csoportelsőség megszerzéséhez az utolsó fordulóban nyernie kell Norvégia ellen. Az oszlói találkozó kedden 20 óra 45 perckor kezdődik.

labdarúgó Nemzetek Ligája

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.