Ugrás a tartalomra

Moldáv ellenfelet kapott a Topolya

2020.08.10
17:41
2020.08.10
17:47
Forrás
Nemzeti Sport, Pannon RTV
TSC vezérigazgatója: történelmi nap a mai a klub számára.

Az Európai Labdarúgó-szövetség ma tartotta az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolását Nyonban. A magyar csapatok közül a Fehérvár az ír Bohemian FC Dublinnal, a Honvéd a finn FC Inter Turkuval, a Puskás Akadémia a svéd Hammarby IF-fel mérkőzik meg. A belgrádi Partizan az FK RFS nevű lett csapattal, a topolyai TSC pedig a moldáv Petrocub-Hincesti csapattal küzd meg a továbbjutásért.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója elmondta, történelmi nap a mai a klub számára, mivel először jelentek meg az Európa-liga selejtezőkörének sorsolásán. „Ami nagyon fontos számunkra, hogy a bajnokságban most már azért elkaptunk egy ritmust, jól játszik a csapat. Azt mondom, hogy ez a vendégszereplés nem lesz könnyű, de mindenképpen, ahogy a hazai bajnoki mérkőzéseinket is játsszuk, hogy jobbak akarunk lenni az ellenféltől és mindezt úgy akarjuk majd, hogy domináljunk a pályán. Reménykedek a győzelemben, egy mérkőzésről van szó. Egy mérkőzés dönti el a továbbjutó sorsát és remélem, hogy mi leszünk azok.”

TSC
UEFA
sorsolás
selejtező
Európa-liga

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.