Ugrás a tartalomra

Mozogni kell gyerekek, mozogni! (videó)

2014.01.05
17:37
2017.10.03
09:36
A Vajdasági Röplabda Szövetség tartott ma ünnepséget Újvidéken
A Vajdasági Röplabda Szövetség tartott ma ünnepséget Újvidéken. A rendezvényen az iskolai testnevelés és a sportolás jelentőségét hangsúlyozták.A sportot már az iskolákban népszerűsíteni kell, hiszen a gyerekek ebben a korban sajátítják el a valódi értékeket – mondta felszólalásában a világhírű röplabdázó, Vladimir Grbić. „Megfelelő körülményeket kell létrehoznunk a testneveléshez, aktív szerepet kell vállalnunk a gyerekek testnevelési kultúrájának és fizikai aktivitásának biztosításához!”httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3pJOlzRZ_R8A vajdasági székvárosban többnapos nemzetközi röplabdaversenyt rendeztek a fiatalok számára. Ana Tomanova Makanova, a Vajdasági Parlament alelnöke nyilatkozott: „A gyerekek egyre kevesebbet mozognak, egyre kevesebbet vesznek részt fizikai aktivitásokban, egyre kevesebbet sportolnak.”A sporteseményt a Vajdasági Kormány és Újvidék önkormányzata is támogatta.

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.