Ugrás a tartalomra

Nadal a döntőben, ellenfélre vár

2022.01.28
08:52
2022.01.28
09:00
Forrás
Nemzetisport.hu
Egy lépésre van a 21. Grand Slam-győzelemtől Rafael Nadal.

2019 után ismét döntős a spanyol teniszező az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Nadal magabiztos játékkal, négy szettben 6:3, 6:2, 3:6, 6:3-ra legyőzte az olasz Matteo Berrettinit a bajnokság elődöntőjében, így bejutott a vasárnapi döntőbe. Rafael Nadal pályafutása során öt alkalommal jutott döntőbe az Australian Openen, amelyből csupán egyet tudott megnyerni még 2009-ben.

Nadal aellenfélre vár az ausztrál nyílt teniszbajnokság döntőjében, amelyben a görög Sztefanosz Cicipasz, vagy az orosz Danyiil Medvegyev lehet majd az ellenfele. Az orosszal eddig négy alkalommal találkozott, ebből hármat megnyert, azonban a legutóbbit 2020-ban az ATP-vb elődöntőjében elveszítette. A görög ellen kilencszer lépett pályára, ebből hétszer nyerni tudott, de tavaly például pont Cicipasz állította meg a negyeddöntőben a spanyolt.

Rafael Nadal
Australian Open
tenisz
Matteo Berrettini
Sztefanosz Cicipasz
Danyiil Medvegyev

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.