Ugrás a tartalomra
Tanjug

Nadal a tenisz világranglista élén

2019-11-04
11:00
Forrás
Szerbiai RTV
Rafael Nadal került az ATP tenisz világranglista élére, így Novak Đoković már nem a világelső - derül ki a legfrissebb kimutatásból.

A szerb teniszezőnek az sem segített, hogy tegnap megnyerte a párizsi tenisztornát. A különbség Nadal és Đoković között 640 pont. A szerb teniszező visszatérhet az első helyre, amennyiben a londoni mestertornán Nadal nem jut be a döntőbe, Đoković pedig megnyeri a tornát. Az első két helyezettet egyébként továbbra is Roger Federer követi a rangsorban. A zentai Györe László helyezése nem változott, 38. a világranglistán.

Rafael Nadal
tenisz
világ ranglista
Đoković

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.