Ugrás a tartalomra
Tanjug

Nadal a tenisz világranglista élén

2019.11.04
11:00
2020.02.08
10:02
Forrás
Szerbiai RTV
Rafael Nadal került az ATP tenisz világranglista élére, így Novak Đoković már nem a világelső - derül ki a legfrissebb kimutatásból.

A szerb teniszezőnek az sem segített, hogy tegnap megnyerte a párizsi tenisztornát. A különbség Nadal és Đoković között 640 pont. A szerb teniszező visszatérhet az első helyre, amennyiben a londoni mestertornán Nadal nem jut be a döntőbe, Đoković pedig megnyeri a tornát. Az első két helyezettet egyébként továbbra is Roger Federer követi a rangsorban. A zentai Györe László helyezése nem változott, 38. a világranglistán.

Rafael Nadal
világ ranglista
tenisz
Novak Đoković

Most

20:21

A portugálok ellen javítottak a németek

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben.
18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.