Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Nagybecskerek Európa Sportfővárosa lesz 2021-ben

2020-08-05
16:19
2020-08-05
16:33
Forrás
Vajdasági RTV, Pannon RTV
A döntésről Gian Francesco Lupattelli, az Európai Sportfővárosok Szövetségének elnöke értesítette Nagybecskerek városát.

Levélben kiemelte, Nagybecskerek példás sportpolitikát fejlesztett ki, különféle tartalmakkal, programokkal és aktivitással. A Bega-menti városnak eddig 43 olimpiai résztvevője volt, Nagybecskerek sportolói eddig összesen 23 olimpiai érmet szereztek.

Nagybecskerek
Európa sportvárosa
2021
Európai Sportfővárosok Szövetsége
Európa

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 13:12

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.