Ugrás a tartalomra
Tanjug/Stephen Lam/San Francisco Chronicle via AP

NBA: A Celtics nyerte a Warriors elleni döntő első felvonását

2022.06.03
11:42
Forrás
Nemzeti Sport
Az NBA-döntő látványos nyitányaként 120–108-ra győzött a Boston Celtics a Golden State Warriors ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga döntőjének első mérkőzésén.

A játék első negyedében nem úgy tűnt, hogy a találkozó a Boston irányába billen, ugyanis a GSW játékosa, Steph Curry hat triplával és 21 ponttal kezdett. A Celtics a második játékrészben javított, Marcus Smart vezetésével szenzációs védekezést rakott ki a pályára, sokkal pörgősebb lett a játék, így 47-37 után nemcsak ledolgozta a hátrányát a vendégcsapat, de a vezetést is átvette és két ponttal előrébb járt a nagyszünetben. Végül a Boston Celtics 40-16-ra megnyerte az utolsó negyedet.

NBA
kosárlabda
döntő
Boston Celtics
Golden State Warriors

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű