Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Négy gól az első félidőben

2021.10.24
15:45
2021.10.24
18:56
Forrás
Pannon RTV
3:1-re kikapott hazai pályán a TSC a Partizantól a labdarúgó Szuperliga 14. fordulójában.

A TSC már a kilencedik percben megszerezte a vezetést. Egy szöglet után a kapusról kipattanó labdát Petković lőtte a hálóba. A Partizan azonban gyorsan egyenlített, miután a hazai védők egyedül hagyták Ricardót, aki közelről nem hibázott és szezonbeli 15. találatát jegyezte. A bajnoki táblázatot vezető belgrádiak az egyenlítés után is tovább támadtak.

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

A 27 percben ismét a portugál játékos okozott zűrzavart a TSC 16-osán belül. Ricardo látványos passzát követően Terzić volt eredményes, ezzel a Partizan megfordította az állást. A vezetést követően sem vettek vissza a fekete-fehérek. A 36. percben Filipović még bravúrosan hárított egy jól eleresztett lövést, de a kipattanó labdára Terzić érkezett, aki második gólját szerezte néhány perc leforgása alatt.

A gólgazdag első félidőt követően a második játékrészben több találatot már nem láthatott a közönség. A Partizan megőrizte két gólos előnyét és 3:1-re nyert a TSC ellen Topolyán.

Pannon RTV/Dóró Alen

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója a mérkőzés után kiemelte: „Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, a csapat játékával, a csapat körüli hangulattal. Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyen megakartuk mutatni, hogy mint csapat jók vagyunk és, hogy ennek a csapatnak reálisan ez a 3.-4. hely elérhető és el is kell, hogy érje majd.”

A belgrádi együttes továbbra is veretlenül vezeti a szerbiai labdarúgó Szuperligát. A topolyai csapat 13 lejátszott mérkőzés után 20 ponttal negyedik a bajnoki táblázaton.

TSC
labdarúgás

Most

12:13, Frissítve: 12:18

Vakcinakarácsonyfa - már ilyen is van

Nem mindennapi karácsonyfát állítottak fel Románia egyik legnagyobb oltópontján. A fa három méter magas és körülbelül 19 000 üres koronavírus elleni oltóanyagos üvegből áll.

Népszerű