Ugrás a tartalomra

Négy gól az első félidőben

2021.10.24
15:45
2021.10.24
18:56
Forrás
Pannon RTV
3:1-re kikapott hazai pályán a TSC a Partizantól a labdarúgó Szuperliga 14. fordulójában.

A TSC már a kilencedik percben megszerezte a vezetést. Egy szöglet után a kapusról kipattanó labdát Petković lőtte a hálóba. A Partizan azonban gyorsan egyenlített, miután a hazai védők egyedül hagyták Ricardót, aki közelről nem hibázott és szezonbeli 15. találatát jegyezte. A bajnoki táblázatot vezető belgrádiak az egyenlítés után is tovább támadtak.

A 27 percben ismét a portugál játékos okozott zűrzavart a TSC 16-osán belül. Ricardo látványos passzát követően Terzić volt eredményes, ezzel a Partizan megfordította az állást. A vezetést követően sem vettek vissza a fekete-fehérek. A 36. percben Filipović még bravúrosan hárított egy jól eleresztett lövést, de a kipattanó labdára Terzić érkezett, aki második gólját szerezte néhány perc leforgása alatt.

A gólgazdag első félidőt követően a második játékrészben több találatot már nem láthatott a közönség. A Partizan megőrizte két gólos előnyét és 3:1-re nyert a TSC ellen Topolyán.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója a mérkőzés után kiemelte: „Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, a csapat játékával, a csapat körüli hangulattal. Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyen megakartuk mutatni, hogy mint csapat jók vagyunk és, hogy ennek a csapatnak reálisan ez a 3.-4. hely elérhető és el is kell, hogy érje majd.”

A belgrádi együttes továbbra is veretlenül vezeti a szerbiai labdarúgó Szuperligát. A topolyai csapat 13 lejátszott mérkőzés után 20 ponttal negyedik a bajnoki táblázaton.

TSC
labdarúgás

Most

11:14, Frissítve: 13:09

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nemcsak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.