Ugrás a tartalomra

Négy napig bírta Lucescu a Dinamo Kijevnél

2020.07.27
20:15
Forrás
Nemzetisport.hu
Négy nappal a kinevezése után máris távozik az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijevtől Mircea Lucescu.

A 74 éves román vezetőedzőt négy napja nevezték ki a kijevi csapat vezetőedzői posztjára, ami a csapat szurkolóinak felháborodását váltotta ki, ugyanis a román tréner az ősi rivális Sahtar Doneck korábbi legendás mestere. Lucescu a Sahtarral 12 idény alatt nyolc bajnoki címet nyert, valamint hat Ukrán Kupát, hét Szuperkupát és egy UEFA-kupát is. A 74 éves tréner a negatív visszhang hatására lemondott a Dinamo vezetőedzői pozícióról, így távozott a kijeviektől – állítása szerint az érkezése után az együttes ultrái miatt kialakult rossz légkör lehetetlenné tette, hogy végezze a munkáját. Azt egyelőre nem tudni, ki fogja átvenni a helyét. 

Dinamo
Kijev
labdarúgás

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.