Ugrás a tartalomra

Négy szerb lépett salakra Monte Carlóban

2021.04.13
18:29
2021.04.13
19:40
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
Négy szerb teniszező Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Györe László és Filip Krajinović is pályára lépett ma Monte-Carlóban az ATP 1000-es salakpályás tenisztornán.

Négy szerb teniszező Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Györe László és Filip Krajinović is pályára lépett ma Monte-Carlóban az ATP 1000-es salakpályás tenisztornán. Elsőként Miomir Kecmanović lépett pályára. A szerbnek nehéz dolga volt, ugyanis ellenfele a 15. helyen kiemelt Fabio Fognini volt. Kecmanovićnak nem sikerült nyernie, az olasz teniszező 6:2, 7:5-re győzte le. Dušan Lajovićot pedig 3:6, 7:6, 2:6-ra Daniel Evans verte meg. A zentai Györe László 6:4, 6:1 arányú vereséget szenvedett a tenisztorna első fordulójában az orosz Karen Hacsanovtól. Az utolsóként pályára lépő Filip Krajinović aratott egyedül győzelmet a szerbek közül. Az első szettben 6:1-re verte Nikoloz Basilashvilit, aki a második játékrészben feladta a mérkőzést. Fucsovics Márton kikapott Lorenzo Sonegótól, így az első fordulóban búcsúzott a tornától. Az olasz 6:3, 6:4-re győzte le két szettben a magyar teniszezőt.

tenisz
Monte Carlo
Miomir Kecmanović
Dušan Lajović
Györe László
Filip Krajinović

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű