Ugrás a tartalomra

Negyeddöntőben a szabadkai röplabdacsapat

2012-11-28
18:25
2017-10-03
09:34
A Spartacus férfi röplabdázói továbbjutottak a Szerbia Kupa negyeddöntőjébe
A Spartacus férfi röplabdázói továbbjutottak a Szerbia Kupa negyeddöntőjébe. A házigazda szabadkai gárda 3:0-ás győzelmet aratott a belgrádi Železničar fölött. Tegnap a nyolcaddöntőkben még két mérkőzést játszottak, ahol a Klek Srbijašume 3:1-re nyerte a szetteket a Partizan Termoelektro ellen, míg a Vojvodina NS Seme 3:0 arányban harcolta ki a továbbjutást a Mladenovac gárdájával szemben. (subotica.info, Odbojkaški Savez Srbije)

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.