Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Negyeddöntősök a szerb teniszezők a Davis-kupában

2019.11.21
15:55
2019.11.21
16:21
Forrás
Pannon RTV
Bejutott a Davis-kupa negyeddöntőjébe a szerb férfi tenisz válogatott miután a csoportban Japán után Franciaországot is legyőzték.

A szerb csapat franciák elleni első pontját Filip Krajinović szerezte. A zombori játékos bravúros győzelmet aratott Jo-Wilfried Tsonga ellen. Ezt követően Novak Đoković hozta a kötelezőt és két sima szettben verte Benoit Paire-t. A szerb csapat magabiztos játékkal jutott a legjobb 8 közé a Spanyolországban zajló tornán.

Davis-kupa
tenisz
Filip Krajinović
Novak Đoković

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.