Ugrás a tartalomra

Negyedszer a Real Madridé a Szuperkupa

2017.08.08
19:41
2024.03.19
08:36
A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid nyerte a labdarúgó Európai Szuperkupát, miután kedden 2-1-re legyőzte az Európa Ligában címvédő Manchester Unitedet Szkopjéban.

A királyi gárda az első félidőben Casemiro góljával szerzett vezetést, amelyet a szünet után Isco találatával kétgólosra növelt.

Bár a manchesteriek Lukaku révén szépíteni tudtak, egyenlíteniük nem sikerült.

A Real Madrid sikerével története során negyedszer hódította el a trófeát, s egymást követő két évben nyerte meg a Bajnokok Ligáját és az európai Szuperkupát is, ez legutóbb az AC Milannak sikerült 1989-ben és 1990-ben. (MTI)

Szuperkupa
Real Madrid
Manchester United
UEFA

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.