Ugrás a tartalomra

Nehéz ellenfelet kaptak, mégis motiváltak a Spartacus női focistái

2020.11.24
13:25
2020.11.24
16:22
Forrás
Pannon RTV
A német Wolfsburgot kapta ellenfélnek a szabadkai Spartacus női labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája legjobb 32 együttese között.

A német sztárcsapat az elmúlt idényben döntőt játszott a BL-ben, és már évek óta a legrangosabb női európai kupa elitjében szerepel. A hétfő délben közönség nélkül lezajlott sorsolást a csapat tagjai és a szakmai stáb együtt nézték élőben a klub székházában.

Boris Arsić, a Spartacus vezetőedzője szerint talán a legerősebb rivális ellen kell játszaniuk hazai pályán december 9-én és december 15-én vagy 16-án idegenben, de a szabadkai lányok mégis motiváltan és harcra készen lépnek majd pályára.

Boris Arsić, vezetőedző, Spartacus Női Labdarúgóklub, Szabadka: „Megpróbálunk olyan játékmodellt kialakítani, ami minél erősebb és jobb ellenállást fejt ki egy ilyen erős csapat ellen. Van már néhány évvel ezelőttről tapasztalatunk, amikor Szabadkán döntetlent játszottunk, idegenben pedig vesztettünk ellenük. Nem vagyunk leterhelve ezzel, mert a célunkat már teljesítettük. Reméltük, hogy olyan ellenfelet kapunk, akivel felvehetjük a versenyt, de ezúttal sem volt szerencsénk. Mindig, amikor ebbe a fázisba érünk, gigászokat kapunk. De nem adjuk fel. Törekedni fogunk, hogy minél jobban felkészüljünk, és minél jobb benyomást keltsünk.”

Spartacus
Spartacus Női Labdarúgóklub
spartacus női labdarúgócsapat
Spartacus Női Labdarúgó Klub
Bajnokok Ligája
Boris Arsić

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.