Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nehéz ellenfelet kaptak, mégis motiváltak a Spartacus női focistái

2020-11-24
13:25
2020-11-24
16:22
Forrás
Pannon RTV
A német Wolfsburgot kapta ellenfélnek a szabadkai Spartacus női labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája legjobb 32 együttese között.

A német sztárcsapat az elmúlt idényben döntőt játszott a BL-ben, és már évek óta a legrangosabb női európai kupa elitjében szerepel. A hétfő délben közönség nélkül lezajlott sorsolást a csapat tagjai és a szakmai stáb együtt nézték élőben a klub székházában.

Pannon RTV

Boris Arsić, a Spartacus vezetőedzője szerint talán a legerősebb rivális ellen kell játszaniuk hazai pályán december 9-én és december 15-én vagy 16-án idegenben, de a szabadkai lányok mégis motiváltan és harcra készen lépnek majd pályára.

Pannon RTV

Boris Arsić, vezetőedző, Spartacus Női Labdarúgóklub, Szabadka: „Megpróbálunk olyan játékmodellt kialakítani, ami minél erősebb és jobb ellenállást fejt ki egy ilyen erős csapat ellen. Van már néhány évvel ezelőttről tapasztalatunk, amikor Szabadkán döntetlent játszottunk, idegenben pedig vesztettünk ellenük. Nem vagyunk leterhelve ezzel, mert a célunkat már teljesítettük. Reméltük, hogy olyan ellenfelet kapunk, akivel felvehetjük a versenyt, de ezúttal sem volt szerencsénk. Mindig, amikor ebbe a fázisba érünk, gigászokat kapunk. De nem adjuk fel. Törekedni fogunk, hogy minél jobban felkészüljünk, és minél jobb benyomást keltsünk.”

Spartacus
Spartacus Női Labdarúgóklub
spartacus női labdarúgócsapat
Spartacus Női Labdarúgó Klub
Bajnokok Ligája
Boris Arsić

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.