Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Nehéz vendégszereplés vár vasárnap a TSC-re

2019-03-01
13:36
2019-03-01
17:33
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC vasárnap 14 órától a zimonyi Teleoptik ellen játszik bajnoki fordulót.

A csapat az első idei fordulóban szerdán 2:0 arányban tudott nyerni a kruševaci Trayal ellenében. A szerb első liga táblázatán pedig most 23 fordulót követően a második helyen várják a folytatást. Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője elmondta, hogy a jó kezdés után szeretnék ebben a tempóban folytatni a szezont, a Telepotik fiatal tehetséges játékosokból áll és ezért idegenben egy nehéz mérkőzés vár a topolyai gárdára: „A Teleoptik nagyon kellemetlen ellenfél, rengeteg fiatal játékossal, akik a Partizán fociiskolájában nevelkedtek és az elmúlt szezonban meg is leptek bennünket, az őszi idényben Belgrádban. Nagyon fontos számunkra, hogy komolyan álljunk a meccshez, hogy agresszívek legyünk és remélem, hogy a minőségünk hozza majd az eredmény is.”

TSC
Topolya

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.