Ugrás a tartalomra

Nem egyszerű mérkőzés vár a TSC-re

2023.09.29
16:45
2023.09.29
16:55
Forrás
Pannon RTV
A lučani Mladost vendégeként lép pályára szombaton este a TSC labdarúgócsapata.

A topolyaiak a bajnokság éllovasaként utaznak ellenfelükhöz, ennek ellenére nem számít egyszerű mérkőzésre a TSC-t irányító Žarko Lazetić. A topolyaiak edzője szerint a Mladost jó formában van és főként hazai pályán rendkívül nehéz legyőzni őket. Ezt pedig a tabella is alátámasztja, hiszen a Mladost az előkelő negyedik helyen áll.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Hazai pályán különösen jól játszanak, a Zvezda ellen is kiegyenlített meccset vívtak, sikerült is egyenlíteniük, egálban voltak. Tudjuk, hogy a Mladost évek óta hasonló stílusban játszik, kellemetlen házigazda több szempontból is. Ez a meccs számunkra nagy kihívás lesz.”

Žarko Lazetić

Most

15:29, Frissítve: 15:36

Molnár Judit érdemelte ki a Kosztolányi-díjat

A magyar ügy érdekképviseletében tett fáradhatatlan munkájáért a felvidéki Molnár Judit, a Ma7 médiacsalád főszerkesztője kapta a Kosztolányi-díjat a III. Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozón Visegrádon.
14:01, Frissítve: 14:07

Erős emberek versenyeztek Magyarkanizsán

Minden erejükre szükségük volt azoknak a résztvevőknek, akik indultak a II. Karácsonyi Kupa elnevezésű felhúzó versenyen. Ez az erőemelés harmadik gyakorlata és kétségtelenül a legnehezebb. A legtöbb résztvevőnek sikerült rekordot döntenie.
13:30, Frissítve: 13:38

Átérezni a Himnusz és a Szózat lelkületét

25. alkalommal szervezte meg az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete a Himnusz és Szózat szavalóversenyt. A megmérettetésnek a Szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar adott otthont.
13:22

Egységes fordítások Vajdaságban

Ezzel a címmel tartott fordítástudományi konferenciát a Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán. Az előadók személyes tapasztalatokat osztottak meg egymással, valamint a vajdasági fordítástudomány aktuális kérdéseit is megvitatták.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.