Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/archívum

Nem jött össze az olimpia Nemes Viktornak

2021.05.08
19:44
2021.05.08
20:28
Forrás
Magyar Szó
Nemes Viktor kikapott, nem lesz ott az olimpián.

A zentai birkózó az azeri Huszejnovval szemben állt szőnyegre, de Nemes Viktornak nem jött össze a bravúr. Huszejnov 4:1-re legyőzte a szerbiai sportolót, így sajnos lemarad a nyári ötkarikás játékokról.

A magyar birkózók közül a tokiói olimpián összesen hat szerepelhet. Korábban Sastin Marianna (62 kg), a szabadfogású Muszukajev Iszmail (65 kg), illetve három másik kötöttfogású, Korpási Bálint (67 kg), Lőrincz Tamás (77 kg) és Lőrincz Viktor (87 kg) biztosította helyét a játékokon.

A szombati elődöntőkben több klasszisbirkózó is elvérzett, mások mellett a 87 kilogrammban a riói aranyérmes orosz Davit Csakvetadze is.

Nemes Viktor
birkózás
birkózó
olimpia

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.