Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem jött össze a nemzetközi kupaindulás a TSC-nek

2022.05.22
20:38
2022.05.23
20:19
Forrás
livescore.com
A topolyaiak hazai pályán 2:0-ás vereséget szenvedtek a Vojvodina együttesétől a szerb labdarúgó Szuperliga utolsó fordulójában.

Amennyiben győztek volna, indulhattak volna az Európa Konferencia Ligában, ugyanis megszerezhették volna a 4. helyet. Ezzel a vereséggel a 6. helyen zárták a szerb elsőosztályú pontvadászatot. A mérkőzés gólszerzői Matić és Lazarević voltak a 46. és a 79. percben.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója nyilatkozott a Közügyek műsorunkban.

TSC
nemzetközi
kupa
Európa Konferencia Liga
Vojvodina
Szuperliga
labdarúgó

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.