Ugrás a tartalomra

Nem jutott be a Bajnokok Ligájába a Crvena zvezda

2022.08.24
08:09
2022.08.24
09:13
Forrás
Szerbiai RTV, origo.hu
Kiesett a belgrádi Crvena zvezda a Bajnokok Ligájának tegnap este megtartott selejtezőköréből. A hazai pályán játszó fővárosiak 2:2-es döntetetlent játszottak a Maccabi Haifa együttesével a rájátszásban.

Mivel a piros-fehérek az első meccsen 2:1-re vezettek a Maccabi Haifa otthonában, mégis 3:2-re kikapott az izraeli csapattól, így egygólos hátrányból várhatták a belgrádi visszavágót. A Zvezda már az első félidőben ledolgozta az egygólos hátrányát, a 27. percben Aleksandar Pešić szerzett vezetést. A 42. percben aztán már összesítésben a szerb csapat volt előnyben, ám balszerencséjükre a 90. percben Milan Pavkov öngóljával jutottak tovább az izraeliek, 2:2-es végeredménnyel.

Bajnokok Ligája
Crvena zvezda
Maccabi Haifa

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.