Ugrás a tartalomra

Nem jutott döntőbe a szerb férfi röplabda-válogatott

2021.09.18
23:32
Forrás
Pannon RTV
A szerb válogatott az olaszokkal mérte össze tudását az Európa-bajnokság elődöntőjében, Katowicében. A mérkőzés rendkívül szoros volt. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, de kiváló játékuknak köszönhetően az olaszok nyertek 3:1-re.

Így eldőlt, hogy a szlovénok ellenfele Olaszország lesz a fináléban. Szerbia a bronzért játszhat. Ellenfelük Lengyelország lesz.

Két évvel ezelőtt a szlovén röplabdázók a szerb válogatottal találkoztak az Eb-döntőben. Akkor a szerbek arannyal zárták a tornát.

Az olaszok a bajnokság során kiválóan játszottak. Csoportjukban a hét meccs alatt csupán két szettet vesztettek. A szerbek egy mérkőzést zártak vereséggel, a házigazda lengyelek ellen 3:2-re kikaptak, de folyamatosan javult a játékuk. Az olaszok ellen is remekül tartották magukat, amit a szettenkénti eredmények is igazolnak (29:27, 25:22, 23:25, 25:18), de nem tudtak felülkerekedni ellenfelükön.

Európa-bajnokság
röplabda
Szerbia
Olaszország

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.