Ugrás a tartalomra
FoNet/CEV

Nem jutott döntőbe a szerb férfi röplabda-válogatott

2021.09.18
23:32
Forrás
Pannon RTV
A szerb válogatott az olaszokkal mérte össze tudását az Európa-bajnokság elődöntőjében, Katowicében. A mérkőzés rendkívül szoros volt. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, de kiváló játékuknak köszönhetően az olaszok nyertek 3:1-re.

Így eldőlt, hogy a szlovénok ellenfele Olaszország lesz a fináléban. Szerbia a bronzért játszhat. Ellenfelük Lengyelország lesz.

Két évvel ezelőtt a szlovén röplabdázók a szerb válogatottal találkoztak az Eb-döntőben. Akkor a szerbek arannyal zárták a tornát.

Az olaszok a bajnokság során kiválóan játszottak. Csoportjukban a hét meccs alatt csupán két szettet vesztettek. A szerbek egy mérkőzést zártak vereséggel, a házigazda lengyelek ellen 3:2-re kikaptak, de folyamatosan javult a játékuk. Az olaszok ellen is remekül tartották magukat, amit a szettenkénti eredmények is igazolnak (29:27, 25:22, 23:25, 25:18), de nem tudtak felülkerekedni ellenfelükön.

Európa-bajnokság
röplabda
Szerbia
Olaszország

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.