Ugrás a tartalomra

Nem jutott fináléba Szabó Szebasztián

2022.08.16
19:59
2022.08.16
20:09
Forrás
MTI
Szabó Szebasztián nem jutott fináléba 50 méter gyorson a római úszó Európa-bajnokság keddi napján, az elődöntőben a 14. időt érte el.

A győriek zentai születésű versenyzője délelőtti idején (22.22) ugyan javítani tudott, de 22.13 másodperces teljesítménye is kevésnek bizonyult a legjobb nyolc közé kerüléshez.

"Jól érzem magam, minden úszásnál százszázalékosan odatettem magam. Persze az idők miatt egy kicsit sajnálkozom, de büszke vagyok arra, hogy itt lehettem. Nem erre a viadalra készültem, a vb után tartottam egy pihenőt, hogy most, amikor hazamegyünk, egyből munkába tudjak állni, hiszen nagyon fontos számomra a decemberi rövidpályás világbajnokság" - nyilatkozta a vajdasági származású úszó, aki júniusban ebben a számban minden idők legjobb magyar eredményét elérve negyedik volt a budapesti Duna Arénában rendezett világbajnokságon.

Szabó hozzátette, a rövidpályás vb-n mindenképpen javítani szeretne, mert tavaly a koronavírus miatt nem úgy sikerült számára, ahogy tervezte.

Szabó Szebasztián
Európa-bajnokság
Róma

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.