Ugrás a tartalomra
MTI/Czeglédi Zsolt

Nem jutott fináléba Szabó Szebasztián

2022.08.16
19:59
2022.08.16
20:09
Forrás
MTI
Szabó Szebasztián nem jutott fináléba 50 méter gyorson a római úszó Európa-bajnokság keddi napján, az elődöntőben a 14. időt érte el.

A győriek zentai születésű versenyzője délelőtti idején (22.22) ugyan javítani tudott, de 22.13 másodperces teljesítménye is kevésnek bizonyult a legjobb nyolc közé kerüléshez.

"Jól érzem magam, minden úszásnál százszázalékosan odatettem magam. Persze az idők miatt egy kicsit sajnálkozom, de büszke vagyok arra, hogy itt lehettem. Nem erre a viadalra készültem, a vb után tartottam egy pihenőt, hogy most, amikor hazamegyünk, egyből munkába tudjak állni, hiszen nagyon fontos számomra a decemberi rövidpályás világbajnokság" - nyilatkozta a vajdasági származású úszó, aki júniusban ebben a számban minden idők legjobb magyar eredményét elérve negyedik volt a budapesti Duna Arénában rendezett világbajnokságon.

Szabó hozzátette, a rövidpályás vb-n mindenképpen javítani szeretne, mert tavaly a koronavírus miatt nem úgy sikerült számára, ahogy tervezte.

Szabó Szebasztián
Európa-bajnokság
Róma

Most

07:36

Rotyogott a pörkölt Hertelendyfalván

Pörköltfőző versenyt rendeztek Hertelendyfalván a református templom felszentelésének ünnepén. Az imaház udvarában gyűltek össze az emberek. Tizenhárom bográcsban főtt a különböző, sajátos recept szerint készített pörkölt.
19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.