Ugrás a tartalomra
Tanjug / AP /Kamran Jebreili

Nem kapott beutazási engedélyt, Đoković nem fog játszani Indian Wells-ben

2023.03.06
08:36
2023.03.06
09:17
Forrás
RTS, Magyar Szó
A szerb teniszező Miamiban sem lép majd pályára.

Novak Đoković nem fog játszani a héten kezdődő Indian Wells-i tenisztornán, mert nem kapott beutazási engedélyt. Az Amerikai Egyesült Államok nem engedélyezi a beutazást azoknak, akik nem vették fel a koronavírus elleni védőoltást. A múlt hónapban a szerb teniszező különleges engedélyt kért, hogy beléphessen az USA területére, illetve hogy részt vegyen a soron következő tenisztornákon. A kérelmét elutasították.

Az Indian Wells-i kemény pályás torna március 8-án kezdődik és 19-éig tart. Már szinte biztosra vehető az is, hogy a szerb teniszező Miamiban sem lép majd pályára. Đoković legutóbb 2021-ben játszott az Egyesült Államokban.

Novak Đoković

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.