Ugrás a tartalomra

Nem kikapni Izland ellen

2020.01.15
15:03
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Ez lesz a célja a magyar férfi kézilabda válogatottnak a ma este 18:15-kor rajtoló sorsdöntő Eb csoportmérkőzésen.

Amennyiben a magyarok nyernek, vagy döntetlent játszanak az egyébként már biztos továbbjutó izlandiak ellen, akkor ők is továbbjutnak a kvartettből, a Dánia-Oroszország összecsapás végeredményétől függetlenül.

Azonban, ha a magyar válogatott kikap, akkor sincs minden veszve a továbbjutást illetően, hiszen ha Dánia sem nyer ma Oroszország ellen, akkor a magyarok a csoport második helyén továbbjutnak Izland mögött. Az olimpiai és világbajnoki címvédő dánok mérkőzése este fél kilenckor kezdődik, így ők már tudni fogják, hogy maradt-e még esélyük a továbbjutásra és ha igen, akkor ahhoz milyen eredményt kell elérniük.

kézilabda
magyar válogatott
Európa-bajnokság
csoportmérkőzés

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.