Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Nem lesz címvédés a kosárlabda világbajnokságon

2019-09-11
16:10
2019-09-11
16:15
Forrás
Pannon RTV
A mai negyeddöntőben Franciaország óriási meglepetésre, 89:79-re legyőzte az Amerikai Egyesült Államok csapatát. A franciák továbbjutásával biztos, hogy Szerbia nem szerez olimpiai kvótát a vb-n.

Szerbia selejtezőtornára kényszerül, amelyet jövőre rendeznek meg. A szerb és az amerikai csapat az előző világbajnokságon és az olimpia döntőjében is a bajnoki címért küzdhetett meg egymással. Ez a harc idén sem marad el, annyi különbséggel, hogy a tét a torna ötödik helyének megszerzése lesz, amely mindkét válogatott számára hatalmas csalódásnak tekinthető.

kosárlabda
világbajnokság
címvédés
Franciaország
Amerikai Egyesült Államok
Szerbia

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű