Ugrás a tartalomra

Nem lesz címvédés a szerbiai labdarúgó kupában

2021.04.22
15:19
2022.05.12
08:42
Forrás
Pannon RTV
Az elődöntőben a tavalyi két döntős párharcát a Partizan nyerte, amely Újvidéken a fiatal Svetozar Marković találatával 1:0 arányban legyőzte a házigazda és címvédő Vojvodinát.

A fekete-fehérek zsinórban hetedik alkalommal jutottak be a kupa döntőjébe. A döntő találat már a 11. percben megszületett, amikor Jojić beadását a fiatal középhátvéd Svetozar Marković fejelte a hálóba.

A Partizan soraiban ott volt a magyar válogatott Holender Filip, aki az elődöntőben 85 percet töltött a pályán.

A kupa serlegéért a fekete-fehérek ellenfele örök-riválisuk, a Crvena zvezda lesz, amely a másik elődöntőben 2:1 arányban nyert a Radnik ellen.

Holender Filip, a Partizan labdarúgója: „Nagyon jó érzés a kupadöntőbe jutni, főleg a Vojvodina ellen. Fontos volt nekünk ez a meccs, a tavalyi döntő miatt is, amelyet a Partizan éppen a Vojvodinával szemben veszített el. Amikor a Partizanban játszol, akkor különösen fontos, hogy bejuss a döntőbe, s meg is nyerd azt.”

labdarúgó kupa
Vojvodina
Partizan

Most

15:19, Frissítve: 17:11

Az intermodális áruszállításról tanácskoztak Újvidéken

Az intermodális áruszállítás jelenlegi helyzetéről és a fejlesztési lehetőségeiről tanácskoztak Újvidéken. Ennek lényege, hogy az árukat egy rakodási egységként, külön kezelés nélkül, különböző szállítási módokkal juttatják el a kívánt helyre.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.