Ugrás a tartalomra

Nem lesznek nézők az olimpián

2021.07.08
16:27
Forrás
Index.hu
Helyi nézők sem lehetnek jelen az olimpia versenyein.

Nézők nélkül rendezik meg a tokiói ötkarikás játékokat. A japán kormány és a szervezőbizottság bejelentése nyomán eldőlt, hogy helyi nézők sem lehetnek jelen az olimpia versenyein. Az már márciusban kiderült, hogy külföldi nézőket nem engednek be az eseményre, a helyi drukkerek jelenlétéről való határozatot viszont az utolsó pillanatokig igyekeztek kitolni.

Először 10 000 főben maximalizálták a nézősereget, majd ezt 5000-re redukálták, most viszont hivatalosan bejelentették, hogy zárt kapuk mögött rendeznek meg mindent. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke a hírre reagálva elmondta: minden döntésben támogatja a szervezőket, az első számú szempont továbbra is az emberek egészségének védelme.

olimpia
nézők nélkül
sport
koronavírus

Most

13:41, Frissítve: 13:59

Ökumenikus imahét Hertelendyfalván

A Krisztus-hívők egységéért tartottak összejövetelt a helyi vallási közösségek tagjai Hertelendyfalván az Imahét keretében. Az evangélikus, katolikus és református egyháztagok együtt énekeltek és imádkoztak.
12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.