Ugrás a tartalomra

Nem tudni, hogy megszervezik-e idén a Szabadkai Félmaratont

2020.06.08
14:26
Forrás
subotickipolumaraton.rs
Szünetel a nevezési folyamat a Szabadkai Félmaratonra - értesítenek a szervezők.

A koronavírussal kapcsolatos járványügyi helyzet miatt még sok a bizonytalanság, így ez a szabadtéri versenyekre és az azokkal kapcsolatos, zárt helyiségekben történő tevékenységekre is vonatkozik. A szervezők egyelőre várják a szerb kormány és a Szerbiai Atlétikai Szövetség ajánlását ezzel kapcsolatban. A 4. Szabadkai Félmaraton június végén közleményében fog új információkkal szolgálni, figyelembe véve az aktuális járványügyi helyzet alakulását - írják közleményükben. A Szabadkai Félmaratont eddig minden évben a város napján szervezték meg. Nevezni 5, 10, illetve 21,1 kilométeres szakaszokra lehetett.

Szabadkai Félmaraton
szervezés
futás
koronavírus

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.