Ugrás a tartalomra

Nemanja Nikolics a Chicago Fire-hoz szerződik

2016-12-20
17:40
2020-02-29
12:05
Az észak-amerikai ligában (MLS) szereplő Chicago Fire-ben folytatja pályafutását Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott csatára
Az észak-amerikai ligában (MLS) szereplő Chicago Fire-ben folytatja pályafutását Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott csatára. A 28 éves játékos kedd este Facebook-oldalán számolt be döntéséről, mely szerint elhagyja a lengyel bajnok Legia Varsó együttesét, amelynél másfél évet töltött el. „A Legiánál eltöltött időszak olyat adott, amiről minden profi futballista álmodik. Varsó befogadott engem, és a családom, a klub és a csapat pedig mindent megtett, hogy sikeres lehessek. Mindent elértem, amit lehetett, bajnok, kupagyőztes és gólkirály lettem, aztán idén kiharcoltuk a BL-be jutást, a csoportkörben gólt szereztem, és végül továbbjutottunk az Európa Ligába” - idézte fel a 2015 júniusa, azaz a Videotontól a Legiához szerződése óta eltelt időszakot Nikolics. Hozzátette, úgy érzi, hogy a szurkolótábor tette eredményes játékossá, támogatták az első naptól kezdve. „Ez a varsói történet így kerek, és bármennyire is volt nehéz ezt kimondani, eljött az idő a váltásra” - hangsúlyozta közleményében Nikolics, majd köszönetet mondott a varsói klub vezetésének és drukkereinek, amiért elfogadták döntését. „Igen, Amerikában folytatom, ahol nagy szeretettel várnak, szintén bíznak bennem és főszerepet szánnak nekem a chicagói labdarúgás megerősítésében. Hálás vagyok a sorsnak, hogy igaz barátokat és egy fantasztikus klubot ismerhettem meg Varsóban, a Legia örökre a részem marad, és bízom benne, rám is úgy emlékeznek majd: Niko olyan játékosunk volt, aki kiharcolta és megérdemli, hogy a klub történelmének része legyen” - írta a futballista. (MTI)  

Amerikai csapathoz igazol Nemanja Nikolics?

2016.12.20.

Sajtóértesülések szerint az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Chicago Fire csapatához igazol Nemanja Nikolics. A magyar labdarúgó-válogatott zentai származású játékosáért 3 millió eurós ajánlat érkezett, amit jelenlegi klubja, a Legia Varsó nagy valószínűséggel el is fogad. Nemanja Nikolics gólkirály, bajnok és kupagyőztes volt a Legia együttesével. A lengyel bajnoktól és szurkolóitól a hétvégén mesterhármassal búcsúzott a zentai gólzsák.
átigazolás
Észak-Amerika
Legia Varsó
Nikolics Nemanja

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.