Ugrás a tartalomra

Nemanja Vidić mégsem lesz a Szerbiai Labdarúgó Szövetség elnöke

2023.03.13
15:15
2023.03.13
15:23
Forrás
Szerbiai RTV
Visszavonta jelentkezését.

A Manchester United legendás játékosa ezzel kapcsolatos közleményében, azt írja, hogy a labdarúgásunk komoly kihívások előtt áll. Sok mindent lehetne és kellene jobban csinálni. Az volt a tervem, hogy szakemberek csapatával ezeket megoldjuk. Azonban az elnökség felé vezető utamon minden egyes lépésben világosan a tudatták velem, hogy erre nem fogunk lehetőséget kapni.

Vidić visszalépést követően csak egy jelölt maradt a Szerbiai Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára, Dragan Džajić. Új elnököt egyébként holnap választanak.

Nemanja Vidić
labdarúgás

Most

15:16, Frissítve: 15:27

Listabemutató: Jó reggelt, Szerbia

Nagy visszatéréseknek is tanúi lehetünk az idei választáson, Boris Tadić volt köztársasági elnök, a Szociáldemokrata Párt elnöke és Saša Radulović, az Elég volt párt vezetője egyesítette erejét, és közös listát állított Jó reggel, Szerbia névvel.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.