Ugrás a tartalomra

Nemes Viktor indul az európai olimpiai selejtezőben

2021.03.17
18:26
Forrás
Pannon RTV
Nemes Viktor személyében egy vajdasági magyar birkózó is indul a holnap kezdődő budapesti európai olimpiai selejtezőben.

A zentai versenyző az elmúlt hetekben Tatán és otthonában készült. Nemes a kötöttfogásúak 77 kg-os súlycsoportjában lép majd szőnyegre a BOK-csarnokban, ebből a kategóriából is csak a két döntős juthat ki Tokióba. A szerb színekben induló klasszis 2017-ben Párizsban világbajnok lett, a 2019-es olimpiai kvalifkációs vb-n Nur Szultánban viszont csak a negyeddöntőig jutott, így ott nem szerzett kvótát. Testvére, a 67 kilóban érdekelt Nemes Máté ellenben már akkor megváltotta a tokiói repülőjegyét, hiszen bronzérmes lett. Nemes Viktornak magyar riválisa nem lesz a budapesti selejtezőben, hiszen Lőrincz Viktor a 2019-es világbajnoki címével szintén kijutott az olimpiára.

Nemes Viktor
birkózó

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.