Ugrás a tartalomra

Nemes Viktort fogadta Vladimir Batez

2019.04.25
16:33
2019.04.25
17:30
Forrás
Pannon RTV
Nemes Viktor zentai birkózót fogadta ma Újvidéken Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúsági titkár.

Nemes Viktor nemrégiben bronzérmet szerzett a bukaresti birkózó Európa-bajnokságon, a tartományi titkár ezen siker miatt szeretett volna gratulálni a sportolónak. Vladimir Batez elmondta: a tartományi kormány a továbbiakban is támogatni fogja Nemes Viktort, illetve a vajdasági birkózókat, mivel azok nagyon jó eredményeket mutattak fel az elmúlt időszakban. Nemes Viktor már a következő kihívásra készül, szeptemberben ugyanis a Kazahsztánban megrendezendő világbajnokságon szeretne ismét remekelni.

Nemes Viktor, birkózó: „Tényleg nagyon sokat fejlődtem amiben kellett, de még mindig van mit fejlődni. Most az a cél, hogy a világbajnokságig mindent, amennyire lehet kijavítsak, hiszen nem olyan egyszerű a hibákat kijavítani, de megpróbálok a legjobban felkészülni, és ott pedig már csak birkózni kell.”

Nemes Viktor
Vladimir Batez
Újvidék

Most

10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.