Ugrás a tartalomra

Nemes Viktort köszöntötték Zentán

2018.05.12
07:39
2018.05.12
18:46
Forrás
Pannon RTV
Szülővárosában, Zentán fogadták péntek délután Nemes Viktor birkózót, aki ezüstéremmel tért haza az oroszországi Európa-bajnokágról.

A sportoló hálás a szurkolóinak, akiknek további érmeket ígért.

Autogram osztogatással és hosszú perceken át tartó közös fényképezkedéssel kezdődött Nemes Viktor köszöntése péntek délután Zenta központjában. Az oroszországi Európa-bajnokságról ezüstéremmel a nyakában hazatérő birkózóra sokan példaképként tekintenek.

Tót Ugyonka Alex, birkózó: „A dresszemet Nemes Viktor írta alá. Már négy éve birkózom, és ő a példaképem.”

Tornai Lázár, birkózó: „Ezt az aláírást Nemes Viktortól kaptam. Négy éve birkózok, és nagyon szeretem.”

Nemes Viktor nagyon boldog, hogy újabb éremmel tért haza Zentára. Mint mondja, sokan felismerik az utcán.

Nemes Viktor, világbajnok birkózó, Zenta: „Nagyon sok emberrel találkoztam a városban, és nagyon sokan gratuláltak. Nagyon jó érzés hazajönni, mindenhol felismernek. Itt pedig sok gyereket látni, és látom rajtuk, hogy ők is azt szeretnék, hogy egy ilyen eredményt elérjenek. Nekik azt tudom mondani, hogy folytassák, amit csinálnak. Az mindegy, hogy mit sportolnak. Csinálni kell, és akkor meglesz az eredménye.”

Lehetőségeihez mérten Zenta az elmúlt években is nagyban segítette a város sportklubjainak működését. A fejlesztések a jövőben sem maradnak el - mondta Czegledi Rudolf polgármester.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Most fog megindulni a labdarúgópályának a felújítása. Bízunk benne, hogy jövőre megindul az úszómedence felújítása is, hiszen a tervdokumentáció megvan. Zentán az a sportág is népszerű, és jó eredményeket ad.”

A városközpontban megtartott fogadáson Nemes Viktor köszönetet mondott szurkolóinak és azt ígérte, hogy a jövőben is megpróbál minél szebb eredményekkel hazatérni Zentára.

Nemes Viktor
Zenta
birkózó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.