Ugrás a tartalomra

Nemzeti Stadion épül majd Belgrádban

2017.04.25
19:26
Hamarosan elkezdődik a Nemzeti Stadion építése Szerbiában - legalábbis ezt reméli Jovan Šurbatović, a Szerb Labdarúgó Szövetség főtitkára
Hamarosan elkezdődik a Nemzeti Stadion építése Szerbiában - legalábbis ezt reméli Jovan Šurbatović, a Szerb Labdarúgó Szövetség főtitkára. A sportvezető úgy véli, a Nemzeti Stadion építése akár már idén év végén, vagy következő év elején elkezdődhet. Šurbatović elmondta, az illetékesekkel, például az Ifjúsági és Sportminisztériummal jó viszonyban vannak, és velük együtt, valamint az UEFA és a FIFA segítségével gyorsan kész lehet a stadion projektje. Jelenleg a megfelelő helyszínt keresik. Az biztos, hogy Belgrádban épül a Nemzeti Stadion, ahol a férőhelyek száma legalább 55 ezer lesz. (B92, Beta, kép: FoNet)
Szerb Labdarúgó Szövetség
Nemzeti Stadion

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.