Ugrás a tartalomra

Nemzetközi asztalitenisz edzőtábort tartottak Magyarkanizsán

2022.12.16
12:46
2022.12.16
17:29
Forrás
Pannon RTV
A táborban 21 fiatal tehetség vett részt Szerbiából, Horvátországból, illetve Bosznia és Hercegovinából.

A 21 fiatal tehetség négynapos edzőtáborban vehetett részt a hét folyamán Magyarkanizsán. A megfeszített tempó ellenére, mindannyian élvezték a közös munkát. Fiúk és lányok is voltak a táborban.

Teodora Horvat, asztaliteniszező, Topolya: „Mindennap van egy vagy két edzésünk, az edzések 2-2,5 órán át tartanak. Van reggeli, ebéd, vacsora, és a szállásunk is szép.”

Leona Kafada, asztaliteniszező, Horvátország: „Nagyon szép itt. Keményen edzünk. Igyekszünk, és én elégedett vagyok.”

A magyarkanizsai asztalitenisz klub székházában minden adott a színvonalas edzésekhez, így szívesen járnak ide a versenyzők felkészülni.

Hegedűs Ferenc, elnök, Kanizsa Asztalitenisz Klub, Magyarkanizsa: „Tényleg a teremnek és a felszereltségnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy ilyen és ettől még komolyabb táborokat is szervezzenek itt, nem csak a vajdasági asztalitenisz szövetség, hanem a szerbiai, az országos is.”

A fiatalokkal négy edző foglalkozott a táborban.

asztalitenisz
edzőtábor
Magyarkanizsa
Hegedűs Ferenc

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.
13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.