Ugrás a tartalomra

Nemzetközi asztalitenisz edzőtábort tartottak Magyarkanizsán

2022.12.16
12:46
2022.12.16
17:29
Forrás
Pannon RTV
A táborban 21 fiatal tehetség vett részt Szerbiából, Horvátországból, illetve Bosznia és Hercegovinából.

A 21 fiatal tehetség négynapos edzőtáborban vehetett részt a hét folyamán Magyarkanizsán. A megfeszített tempó ellenére, mindannyian élvezték a közös munkát. Fiúk és lányok is voltak a táborban.

Teodora Horvat, asztaliteniszező, Topolya: „Mindennap van egy vagy két edzésünk, az edzések 2-2,5 órán át tartanak. Van reggeli, ebéd, vacsora, és a szállásunk is szép.”

Leona Kafada, asztaliteniszező, Horvátország: „Nagyon szép itt. Keményen edzünk. Igyekszünk, és én elégedett vagyok.”

A magyarkanizsai asztalitenisz klub székházában minden adott a színvonalas edzésekhez, így szívesen járnak ide a versenyzők felkészülni.

Hegedűs Ferenc, elnök, Kanizsa Asztalitenisz Klub, Magyarkanizsa: „Tényleg a teremnek és a felszereltségnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy ilyen és ettől még komolyabb táborokat is szervezzenek itt, nem csak a vajdasági asztalitenisz szövetség, hanem a szerbiai, az országos is.”

A fiatalokkal négy edző foglalkozott a táborban.

asztalitenisz
edzőtábor
Magyarkanizsa
Hegedűs Ferenc

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.