Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nemzetközi kupaszereplés a cél a TSC-nél

2021.05.22
16:31
2021.05.22
21:29
Forrás
Pannon RTV
Nemzetközi kupaszereplést érő helyezés elérése a célja a TSC-nek a következő szezonban - nyilatkozta a klub vezérigazgatója.

Palágyi Szabolcs kiemelte, a csapat képes akár dobogós helyen is végezni a szerbiai labdarúgó Szuperligában. A sportvezető elmondta, a klub elégedett a vezetőedző, Mladen Krstajić munkájával és a bajnokságban elért ötödik helyezéssel. Hozzátette, a nyári átigazolási szezonban frissíteni fogják a keretet.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Úgy látom, ami az erőviszonyokat illeti, a Crvena zvezdát és a Partizant nem számítva, mert ők tényleg kiemelkednek a mezőnyből, a Vojvodina és a Čukarički csapata nagyon hasonló erőt képvisel, mint mi, és őket egy kis frissítéssel be tudjuk érni.”

TSC
labdarúgó
Palágyi Szabolcs
vezérigazgató
szuperliga

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.