Ugrás a tartalomra

Nemzetközi kupaszereplés a cél a TSC-nél

2021.05.22
16:31
2021.05.22
21:29
Forrás
Pannon RTV
Nemzetközi kupaszereplést érő helyezés elérése a célja a TSC-nek a következő szezonban - nyilatkozta a klub vezérigazgatója.

Palágyi Szabolcs kiemelte, a csapat képes akár dobogós helyen is végezni a szerbiai labdarúgó Szuperligában. A sportvezető elmondta, a klub elégedett a vezetőedző, Mladen Krstajić munkájával és a bajnokságban elért ötödik helyezéssel. Hozzátette, a nyári átigazolási szezonban frissíteni fogják a keretet.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Úgy látom, ami az erőviszonyokat illeti, a Crvena zvezdát és a Partizant nem számítva, mert ők tényleg kiemelkednek a mezőnyből, a Vojvodina és a Čukarički csapata nagyon hasonló erőt képvisel, mint mi, és őket egy kis frissítéssel be tudjuk érni.”

TSC
labdarúgó
Palágyi Szabolcs
vezérigazgató
szuperliga

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.