Ugrás a tartalomra

Nemzetközi labdarúgó találkozót tartottak Temerinben

2018.07.22
10:50
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
A Sörös Szilveszter emléktornával a település egyik legkiemelkedőbb labdarúgója előtt tisztelegnek a helyi sportolók és vendégeik. Soltról és Győrasszonyfáról érkeztek öregfiú csapatok a TSK pályájára

Pergett a labda, futottak a játékosok, és a háló sem maradt üresen az emléktornán. Az öreg fiúk korukat meghazudtoló módon, pihenő nélkül játszották le a találkozó három mérkőzését. Kurcsics Tibor, a Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE tagja: „A szívünk visz, a láb, a test már nem úgy mozog sokszor, egy-egy ütemet késünk, de azért próbál mindenki az életvitelével, az életfilozófiájával úgy élni, hogy nem hagyjuk el magunkat, a sport az mindenképp központi szerepet játszik.”

A három csapat már évtizedek óta játszik baráti mérkőzéseket. Évente legalább egyszer vendégül látják egymást. Bajnok Tibor, Solti FC: „Mindig nagyon szívesen jövünk, jó meccseket játszunk, utána jó buli van, mindig örömmel jövünk ide. Hát, most ez a meccs után nem vagyunk olyan nagyon boldogok, mert sajnos kikaptunk.”

A hazai közönség nagy örömére idén a TSK csapatának sikerült mindkét vendégcsapatot legyőznie. A győrasszonyfaiakat egy gólos előnnyel 5:4-re küzdötték le, a solti csapat ellen viszont 6:3-as végeredményt zártak. Uracs Zoltán, csapatvezető, Temerini Sport Klub: „Az eredmény mint eredmény elfogadható, és örülünk neki, hogy most ez így történt, tavaly nem így történt, az idén igen, ki tudja, hogy jövőre hogy és miként lesz? Lényeg az, hogy ki tudunk még jönni erre a focipályára, és egy kicsit tudunk futballozni.”

A találkozó utolsó mérkőzését a győrasszonyfai csapat nyerte 4:2-re, így ők lettek a torna ezüstérmesei, a solti labdarúgók pedig a harmadik helyre kerültek. Az 5. Sörös Szilveszter nemzetközi emléktorna közös ünnepléssel és barátkozással zárult.

Temerin
nemzetközi
labdarúgó
TSK
Sörös Szilveszter

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.