Ugrás a tartalomra

Nemzetközi úszó- és futófesztivál Magyarkanizsán

2019-08-11
17:58
2019-08-11
18:07
Szombat délután tartották a magyarkanizsai nemzetközi úszó- és futófesztivált, amelyre idén is több százan neveztek. A felnőtt kategóriában az úszók 3 és 7,5 kilométeres távra nevezhettek.

A 7,5 kilométeres táv abszolút győztesei az újvidéki Marija Stanić és a topolyai színekben úszó Farkas Tamás volt. A futók a félmaratoni 21,1 kilométeres távot, illetve 10 kilométert teljesíthettek. A 21,1 kilométeres táv abszolút győztesei a Crvena Zvezda atlétika klub futója, Ivana Živković és a lazarevaci Marko Ranković voltak. A 10 kilométeres táv legjobban teljesítő futói a magyarkanizsai Bognár Anna és a tiszakécskei Vörös Márk voltak.

Bognár Anna, futó, Magyarkanizsa: „Nagyon nehéz, kemény verseny volt. Elsősorban a meleg miatt, de ez a befutó időmön is látszik, mert elsősorban most magammal és a meleggel kellett küzdenem és az órával. Nagyon örülök, hogy nyertem, mindenezek ellenére, de rendesen meg kellett küzdenem érte.”

úszás
futás
fesztivál
Magyarkanizsa

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.
08:30, Frissítve: 10:43

Ülésezik az MNT

Ma 10 órától ülésezik a Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán. Az ülésen vélhetően 55 napirendi pontot vitatnak meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.