Ugrás a tartalomra

Nemzetközi úszó- és futófesztivál Magyarkanizsán

2019-08-11
17:58
2019-08-11
18:07
Szombat délután tartották a magyarkanizsai nemzetközi úszó- és futófesztivált, amelyre idén is több százan neveztek. A felnőtt kategóriában az úszók 3 és 7,5 kilométeres távra nevezhettek.

A 7,5 kilométeres táv abszolút győztesei az újvidéki Marija Stanić és a topolyai színekben úszó Farkas Tamás volt. A futók a félmaratoni 21,1 kilométeres távot, illetve 10 kilométert teljesíthettek. A 21,1 kilométeres táv abszolút győztesei a Crvena Zvezda atlétika klub futója, Ivana Živković és a lazarevaci Marko Ranković voltak. A 10 kilométeres táv legjobban teljesítő futói a magyarkanizsai Bognár Anna és a tiszakécskei Vörös Márk voltak.

Bognár Anna, futó, Magyarkanizsa: „Nagyon nehéz, kemény verseny volt. Elsősorban a meleg miatt, de ez a befutó időmön is látszik, mert elsősorban most magammal és a meleggel kellett küzdenem és az órával. Nagyon örülök, hogy nyertem, mindenezek ellenére, de rendesen meg kellett küzdenem érte.”

úszás
futás
fesztivál
Magyarkanizsa

Most

19:30

Lengyel barlangban rekedt két ember

Több mint két tucatnyian próbálják meg kiszabadítani azt a két barlangászt, akik a hétvégén Lengyelországban, a Tátra egyik barlangjában kerültek a víz fogságába.

Népszerű

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.