Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kucor Dejan

Neves európai csapatok érkezhetnek Topolyára

2023.05.29
14:54
2023.05.29
20:29
Forrás
Pannon RTV
A Bajnokok Ligája selejtezőjébe jutott a TSC, ezzel történelmi sikert ért el a topolyai csapat. A Szuperliga utolsó bajnoki fordulójában a Vojvodina ellen játszott 1:1-es döntetlennel a szerb bajnokság második helyét szerezte meg.

A Bajnokok Ligája selejtező mérkőzései közül nagy eséllyel Topolyára érkeznek neves európai csapatok, így hatalmas élményben lehet majd része a TSC szurkolókinak augusztusban.

A topolyai szurkolók nagyon örülnek csapatuk győzelmének, büszkék a TSC elért eredményeire.

Pozsár Ámor egész családjával szurkol, minden hazai meccsre kilátogatnak, szalonukat a csapat által aláírt mez díszíti.

„Nagyon, nagyon örülünk, hogy a második helyet sikerült bebiztosítani, ez plusz öröm, hogy ezt itthon érhették el, és hogy a topolyaiak láthatták, hogy egy csoda történt, de végül is ez nem csoda, ez az ő elért eredményük, ezért megharcoltak, és ez az igaz helyük a tabellán.”

A TSC hazai pályán a Vojvodina ellen játszott döntetlen mérkőzésével a Szerb Szuperliga második helyét szerezte meg, ezzel történelmi sikert ért el a 110 éves klub, hiszen ezzel az eredménnyel kijutottak az európai porondra, a Bajnokok Ligájának selejtező mérkőzéseire. A csapat vezetősége ezután a keret bővítésén dolgozik.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Örülnénk annak, hogy valamennyi mérkőzést le tudnánk játszani ezen a TSC Arénán, hogy megháláljuk azoknak az embereknek, akik követnek bennünket, akik szurkoltak nekünk, és valójában ez itt a lényeg, hogy Topolyára elhozzuk Európát, ami pedig az európai küzdelmeket illeti, valójában a Bajnokok Ligájának a harmadik selejtezői körébe kapcsolódunk be, a mérkőzések augusztus elején lesznek.”

A Bajnokok Ligájának selejtezői alkalmával olyan neves csapatokat láthat vendégül a TSC, mint a Marseille Olimpique, a portugál Braga vagy a holland PSV Eindhoven vagy a skót Rangers csapatai.

Bajnokok Ligája
selejtező
TSC

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.