Ugrás a tartalomra

Neves európai csapatok érkezhetnek Topolyára

2023.05.29
14:54
2023.05.29
20:29
Forrás
Pannon RTV
A Bajnokok Ligája selejtezőjébe jutott a TSC, ezzel történelmi sikert ért el a topolyai csapat. A Szuperliga utolsó bajnoki fordulójában a Vojvodina ellen játszott 1:1-es döntetlennel a szerb bajnokság második helyét szerezte meg.

A Bajnokok Ligája selejtező mérkőzései közül nagy eséllyel Topolyára érkeznek neves európai csapatok, így hatalmas élményben lehet majd része a TSC szurkolókinak augusztusban.

A topolyai szurkolók nagyon örülnek csapatuk győzelmének, büszkék a TSC elért eredményeire.

Pozsár Ámor egész családjával szurkol, minden hazai meccsre kilátogatnak, szalonukat a csapat által aláírt mez díszíti.

„Nagyon, nagyon örülünk, hogy a második helyet sikerült bebiztosítani, ez plusz öröm, hogy ezt itthon érhették el, és hogy a topolyaiak láthatták, hogy egy csoda történt, de végül is ez nem csoda, ez az ő elért eredményük, ezért megharcoltak, és ez az igaz helyük a tabellán.”

A TSC hazai pályán a Vojvodina ellen játszott döntetlen mérkőzésével a Szerb Szuperliga második helyét szerezte meg, ezzel történelmi sikert ért el a 110 éves klub, hiszen ezzel az eredménnyel kijutottak az európai porondra, a Bajnokok Ligájának selejtező mérkőzéseire. A csapat vezetősége ezután a keret bővítésén dolgozik.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Örülnénk annak, hogy valamennyi mérkőzést le tudnánk játszani ezen a TSC Arénán, hogy megháláljuk azoknak az embereknek, akik követnek bennünket, akik szurkoltak nekünk, és valójában ez itt a lényeg, hogy Topolyára elhozzuk Európát, ami pedig az európai küzdelmeket illeti, valójában a Bajnokok Ligájának a harmadik selejtezői körébe kapcsolódunk be, a mérkőzések augusztus elején lesznek.”

A Bajnokok Ligájának selejtezői alkalmával olyan neves csapatokat láthat vendégül a TSC, mint a Marseille Olimpique, a portugál Braga vagy a holland PSV Eindhoven vagy a skót Rangers csapatai.

Bajnokok Ligája
selejtező

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.