Ugrás a tartalomra
Pixabay/JeppeSmedNielsen

Nézők is részt vehetnek majd a férfi kézilabda-világbajnokságon

2020.12.23
21:12
2020.12.23
21:23
Forrás
Magyar Szó
A lelátói helyek harminc százalékát tölthetik meg nézőkkel.

Korlátozott számban ugyan, de nézők is részt vehetnek majd a januárban megrendezésre kerülő férfi kézilabda-világbajnokság mérkőzésein Egyiptomban. Egy orosz hírügynökség a nemzetközi sportági szövetségre hivatkozva úgy számolt be, hogy a járvány közepette is beengedik majd a szurkolókat a meccsekre, bár az arénák nem lehetnek tele. Kiemelték: a jelenlegi helyzet szerint a lelátói helyek harminc százalékát tölthetik meg nézőkkel. A 32 csapatos tornán a doppingügyekben elmarasztalt Oroszország is részt vesz, de az életbe lépett szankciók miatt nem használhatja sem a nemzeti lobogót, sem az orosz himnuszt.

A világbajnokságot január 13. és 31. között rendezik. A csoportok első három helyezettje jut a középdöntőbe, ahol négy hatos csoportban játszanak a résztvevők. A középdöntőcsoportok első két-két helyezettje jut a negyeddöntőbe.

kézilabda
világbajnokság

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.