Ugrás a tartalomra

Nico Rosberg indul a legjobb rajtról holnap

2013.05.25
17:49
2017.10.03
09:36
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon, mivel megnyerte az időmérő edzést
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon, mivel megnyerte az időmérő edzést. Rosberg mögött csapattársa, a brit Lewis Hamilton végzett a második, míg a háromszoros világbajnok, címvédő és a pontversenyt most is vezető Red Bullos Sebastian Vettel a harmadik helyen végzett. Vettel legnagyobb riválisai közül a 2007-es vb-győztes finn Kimi Räikkönen az ötödik, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso pedig a hatodik pozícióból vághat majd neki a vasárnap 14 órakor rajtoló 78 körös viadalnak. Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője nem gurult ki a pályára az időmérőn, mivel a délelőtti 3. szabadedzésen a célegyenes végén a falnak csapódott, s összetört autóját a szerelők nem tudták időben megjavítani. (MTI)

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.