Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nikolics Nemanja távozik a Chicago Fire-től

2019-06-16
14:27
2019-06-16
15:56
Forrás
MTI
Nem hosszabbít szerződést az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Chicago Fire csapatával Nikolics Nemanja.

"Úgy tűnik, nem lesz folytatás" - nyilatkozta a Nemzeti Sport vasárnapi számában a vajdasági születésű játékos. Elárulta, hogy a menedzsere, Vladan Filipović nemrégiben találkozott a klub vezetőivel, és bár korábban szó volt róla, végül úgy zárultak a tárgyalások, hogy a decemberben lejáró szerződését nem hosszabbítják meg. A zentai csatár 2017 januárjában lett a Chicago Fire labdarúgója, az amerikai csapatban eddig 86 meccsen 49 gólt szerzett. A labdarúgó piaci értéke jelenleg 4 millió euróra tehető, ám szerződésének lejártával a téli szünetben ingyen igazolhatóvá válik. Nikolics tavaly májusban lemondta a szereplést a magyar válogatottban, amelyben 2013 óta 27 mérkőzésen öt gólt szerzett, és szerepelt a 2016-os Európa-bajnokságon is.

Nikolics Nemanja
labdarúgás

Most

17:31, Frissítve: 19:41

Megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta Budapesten

Nagy Arnold címvédő a mai előfutamon sikeresen győzedelmeskedett, ami azt jelenti, hogy a Temerint képviselő vajdasági lovas és Fantázia lova biztosan ott lesznek a holnapi középfutamon.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.