Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nikolics Nemanja távozik a Chicago Fire-től

2019.06.16
14:27
2019.06.16
15:56
Forrás
MTI
Nem hosszabbít szerződést az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Chicago Fire csapatával Nikolics Nemanja.

"Úgy tűnik, nem lesz folytatás" - nyilatkozta a Nemzeti Sport vasárnapi számában a vajdasági születésű játékos. Elárulta, hogy a menedzsere, Vladan Filipović nemrégiben találkozott a klub vezetőivel, és bár korábban szó volt róla, végül úgy zárultak a tárgyalások, hogy a decemberben lejáró szerződését nem hosszabbítják meg. A zentai csatár 2017 januárjában lett a Chicago Fire labdarúgója, az amerikai csapatban eddig 86 meccsen 49 gólt szerzett. A labdarúgó piaci értéke jelenleg 4 millió euróra tehető, ám szerződésének lejártával a téli szünetben ingyen igazolhatóvá válik. Nikolics tavaly májusban lemondta a szereplést a magyar válogatottban, amelyben 2013 óta 27 mérkőzésen öt gólt szerzett, és szerepelt a 2016-os Európa-bajnokságon is.

Nikolics Nemanja
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű