Ugrás a tartalomra

Nikolicsé a Magyar Aranylabda

2018.02.28
07:01
2018.02.28
07:06
Forrás
Nemzeti Sport
Huszadik alkalommal osztották ki az elismerést.

Az újságírók szavazatai alapján az amerikai Chicago Fire válogatott labdarúgója, a zentai születésű Nikolics Nemanja nyerte 2017-es teljesítményéért a Magyar Aranylabda-díjat. Az nb1.hu szakportál felkérésére ezúttal hat kategóriában szavazhattak az újságírók. A Magyar Aranylabda-díjat az nb1.hu alapítója és örökös főszerkesztője, a hat évvel ezelőtt elhunyt Imre Mátyás 1998-ban hívta életre, vagyis az idei volt a huszadik alkalom, amikor kiosztották. Nikolics Nemanja a 12. győztes, miután vannak, akik többször is megnyerték, a legtöbbször Király Gábor, öt alkalommal.

Nikolics Nemanja
Magyar Aranylabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű