Ugrás a tartalomra

Nincsenek panaszai Szalai Ádámnak

2021.06.20
13:18
Forrás
MTI
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya jól érzi magát. Miután a szombati orvosi vizsgálatok során nem találtak nála problémát, az éjszakát már Telkiben töltötte.

Szalait a franciák ellen 1-1-re végződött EB-csoportmérkőzés 26. percében kellett kényszerűségből lecserélni, mert szédült. A támadó mérkőzés korábbi időszakában egy ütést kapott a fejére. Alapos vizsgálatokon esett át, amelyek negatív eredményt mutattak nála, így a játékos csatlakozott társaihoz, visszatért a válogatott központjába, Telkibe. Remélhetőleg a szakmai stáb rendelkezésre tud majd állni a németek elleni találkozón.

Szalai Ádám
UEFA Euro 2020
Európa-bajnokság
labdarúgás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.