Ugrás a tartalomra

Női foci: a magyarkanizsai TSC nyerte a székesfehérvári teremtornát

2021.12.31
13:55
2021.12.31
14:10
Forrás
Pannon RTV
Két különdíjat is elhoztak.

A magyarkanizsai TSC női labdarúgó csapata nyerte a hagyományos év végi nemzetközi teremtornát a magyarországi Székesfehérváron. A TSC Magyarkanizsa két fölényes győzelemmel megnyerte csoportját, majd az elődöntőben a TSC-s lányok 9:0-ra verték a Fejér megyei I. osztály őszi bajnokát, az Enying gárdáját. A döntőben úgy nyertek 6:3 arányban a sárkeresztesi futsalcsapat ellen, hogy két perccel a vége előtt az eredmény még 3:3 volt.

A székesfehérvári tornáról a Tisza-partiak két különdíjat is elhoztak: Vesić Anđela lett ugyanis a legjobb kapus, a legjobb góllövőnek pedig a döntőben négy gólt szerző Trbojevics Ivana bizonyult, aki összesen tizenegyszer vette be az ellenfelek kapuját. A felnőtt férficsapatok mezőnyében a Csantavér gárdája egy döntetlennel és két vereséggel a 4. helyet szerezte meg csoportjában, a szabadkai Tebra együttese pedig mindhárom mérkőzését elveszítette, így egyik vajdasági csapat sem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

TSC
női foci
labdarúgás

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.