Ugrás a tartalomra

Női foci: Nyert a Spartacus az Agarista ellen

2020.11.04
21:34
2020.11.05
17:09
Forrás
Pannon RTV
Sima, 4:0-ás győzelmet aratott a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata a moldáv Agarista ellen a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében.

A hazai pályán játszó vajdasági együttes a meccs első perceitől kezdve óriási fölényben volt, de a vendégek védelmet csak a 32. percben sikerült feltörni, ekkor Filipović volt eredményes. A félidőig több gól nem született. A szabadkaiak edzője a szünetben taktikát váltott és a védelmet erősítő Slovićot csatár pozícióba küldte. A szabadkaiak csapatkapitánya pedig nem okozott csalódást hiszen a 60. percben két gólosra növelte a hazai előnyt. 10 perccel később Slović fejjel is betalált, majd a hosszabbításban a mesterhármas is összejött a hazaiak legjobbjának. A Spartacus 4:0-ra nyert, így továbbjutott a második selejtezőkörbe. A szabadkaiak csapatában ezúttal is ott volt Vajda Orsolya, aki a lefújást követően stábunknak azt mondta, hogy izgatottan várják a pénteki sorsolást, ahol kiderül, hogy melyik csapattal játszanak majd a BL utolsó selejtezőkörében.

 Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus, Szabadka: „Ezzel a csapattal tavaly is találkoztunk a Bajnokok Ligájában, és talán tanultak a tavalyi vereségből. Most nagyon beálltak védekezésre, de számítottunk is rá, hiszen láttuk az utolsó edzésüket. Úgyhogy számítottunk erre, hogy öten, vagy hatan lesznek a védővonalban. Ezt nagyon nehéz volt áttörni, igazán különös akciókat sem tudtunk emiatt kialakítani, úgyhogy sokat kellett várni az első gól megszerzéséig. Pénteken lesz a sorsolás, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az új ellenfelünk. Azt hiszem, hogy magabiztosan megyünk tovább a selejtezőkörbe.”

Spartacus női labdarúgó csapat
spartacus női labdarúgócsapat
Bajnokok Ligája

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.