Ugrás a tartalomra
Spartacus - Napredak
Pannon RTV

Női foci: Spartacus - Napredak 14:0

2017-10-13
17:03
2017-10-14
08:35
Forrás
Pannon RTV
Igazi mészárlást rendezett a Spartacus női labdarúgó csapata a Szuperliga hetedik fordulójában. A szabadkai lányok 14 gólt lőttek a kruseváci Napredáknak.

Az újabb három pont megszerzésének reményében lépett pályára péntek délután a szabadkai Sparatcus a kruseváci Napredak ellen. A vezető gólra nem is kellett sokáig várni, ugyanis a hetes számmal játszó Nascimento egy lecsorgó labdából már az ötödik percben megszerezte a vezetést. Ezt követően ritkán tapasztalható gólesőt láthatott a szabadkai közönség, ugyanis 20 perc után már 4:0-át mutatott az eredményjelző. Itt azonban koránt sem volt vége a piros mezes kruseváciak szenvedésének, ugyanis a Sparatcus félidőig tovább négy gólt pakolt a kapujukba. A játék képe a fordulást követően sem változott. Sorra jöttek a szabadkai helyzetek, ezekből pedig a találatok. A gólgyártás végül 14:0-ás állásnál fejeződött be.

Ivan Mitić, vezetőedző, Napredak: „Kevesebb gólt is kaphattunk volna. Nem játszottunk jól. Csődöt mondott a csapat, ugyanis öt olyan játékosunk is volt, akik most először játszottak a Szuperligában.”

 

A győztes csapatban a magyarkanizsai Vajda Orsolya is pályára lépett, aki szerint még ettől is több gólt rúghattak volna ellenfelüknek. „Ritkán jutunk odáig, hogy ennyi gólt tudjunk szerezni, habár lehetett volna sokkal több is az eredmény. Igazából nagyon sajnálom, hogy a Napredak csapata így legyengült, hiszen az előző években ők voltak a legnagyobb ellenfelünk.”

A szabadkaiak mestere elégedett volt a mutatott játékkal.
Boris Arsić, vezetőedző, Spartacus: „Úgy gondolom, hogy a lányok főként az első félidőben játszottak jól. Ezt követően más lányoknak is játéklehetőséget adtunk. A mérkőzés végéig tartottuk a ritmust és fölényes győzelmet arattunk.”

Hét fordulót követően a szabadkai Spartacus 44 rúgott és egyetlen kapott gól nélküli mutatóval, 21 pontot gyűjtve magabiztosan vezeti a bajnokságot, a kruseváci Napredak pedig 3 ponttal továbbra is az alsó házban tanyázik.

 

női foci
Spartacus
Napredak
Szabadka

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű