Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Női foci: Spartacus-Wolfsburg - 0:5

2020.12.09
17:17
2020.12.09
18:33
Forrás
Pannon RTV
Kiütéses győzelmet aratott a Wolfsburg női labdarúgócsapata a Spartacus ellen a Bajnokok Ligájában.
Pannon RTV

A német együttes 3:0-ás félidő után végül 5:0-ra nyert. A Wolfsburg színeiben Jakabfi Zsanett kétszer is betalált. A szabadkai együttesben pedig Vajda Orsolya végig a pályán volt. A Sapartacus védője szerint egy nehéz mérkőzésen vannak túl és reméli, hogy a németországi visszavágón ettől egy szorosabb eredményt sikerül majd elérni.

Pannon RTV

Vajda Orsolya, a Spartacus labdarúgója: „Nehéz megszólalni egy vereség után, hiszen a hazai bajnokságban nem igazán vagyunk ehhez hozzászokva és nem is tudjuk, hogy hogyan kezeljük ezt. Bármennyire is optimisták voltunk, azért számítani lehetett egy ilyen végkimenetelre. Az első félidőben úgy érzem, hogy nem találtuk igazán a helyünket a pályán, egy kicsit megsemmisítettek bennünket. A visszavágón remélem, hogy sikerül jobb benyomást keltenünk.”

női labdarúgás
női labdarúgó BL
labdarúgócsapat

Most

16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.