Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Női futsal: Szerbia - Magyarország 4:5

2019-11-17
21:40
2019-11-17
22:12
Forrás
Pannon RTV
A magyar női futsal-válogatott a szombati 3:0-ás szegedi mérkőzés után, vasárnap Szabadkán 5:4-re győzte le Szerbia válogatottját.

Kota Gabriella már az első percben előnyt szerzett a csapatának. A mérkőzés második gólja is gyorsan megszületett. A 4. percben Jovana Stojanović kijátszotta a magyar játékosokat és kiegyenlítette az állást. A folytatásban a szerbek egyre többször jutottak el Hargas kapujáig, aki az első játékrészben legalább három-négy bravúrt mutatott be. A 14. percben Ganczer Hajnalka ismét megszerezte a vezetést csapatának. A magyar csapat egyre nagyobb nyomást gyakorolt az ellenfél kapujára, amelynek meg is lett az eredménye. A 16. percben Horváth Viktória 3:1-re növelte csapata előnyét. A 17. percben Andrijana Trišić ismét egygólosra csökkentette a vendég csapat előnyét.

A második félidőben a szerb csapat erősen kezdett. Jovana Stojanović másfél perc után egyenlített. A 29. percben Kota Gabriella szerezte meg ismét a vezetést a magyar csapatnak, azonban a következő percben a hazai együttes Mina Čavić góljával egyenlített. A mérkőzés végeredményét 35. percben Szalai Kitti állította be.

női futsal
Szabadka

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.