Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Női futsal: Szerbia - Magyarország 4:5

2019-11-17
21:40
2020-02-10
19:48
Forrás
Pannon RTV
A magyar női futsal-válogatott a szombati 3:0-ás szegedi mérkőzés után, vasárnap Szabadkán 5:4-re győzte le Szerbia válogatottját.

Kota Gabriella már az első percben előnyt szerzett a csapatának. A mérkőzés második gólja is gyorsan megszületett. A 4. percben Jovana Stojanović kijátszotta a magyar játékosokat és kiegyenlítette az állást. A folytatásban a szerbek egyre többször jutottak el Hargas kapujáig, aki az első játékrészben legalább három-négy bravúrt mutatott be. A 14. percben Ganczer Hajnalka ismét megszerezte a vezetést csapatának. A magyar csapat egyre nagyobb nyomást gyakorolt az ellenfél kapujára, amelynek meg is lett az eredménye. A 16. percben Horváth Viktória 3:1-re növelte csapata előnyét. A 17. percben Andrijana Trišić ismét egygólosra csökkentette a vendég csapat előnyét.

A második félidőben a szerb csapat erősen kezdett. Jovana Stojanović másfél perc után egyenlített. A 29. percben Kota Gabriella szerezte meg ismét a vezetést a magyar csapatnak, azonban a következő percben a hazai együttes Mina Čavić góljával egyenlített. A mérkőzés végeredményét 35. percben Szalai Kitti állította be.

női futsal
Szabadka

Most

15:53, Frissítve: 16:06

Sokakat csábít a szabadkai medence

A kora délutáni órákban még nem volt nagy nyüzsgés a szabadkai sétaerdei medence környékén, mégis akadtak olyanok, akik kihasználták a felmelegedést. Kicsik és nagyok egyaránt csobbantak a hűs vízben.
15:16, Frissítve: 15:25

Szigorítások Újvidéken

Szigorításokat vezetett be az újvidéki válságstáb. A vendéglátóipari létesítmények nyitvatartási idejét reggel 6 és este 11 óra közé korlátozzák. Tilos ünnepségek és rendezvények szervezése.
14:12, Frissítve: 14:31

Online térbe költöznek a VM4K eseményei

Online térben lesz elérhető a szabadkai VM4K csütörtök esti koncertje és a Top 10 elnevezésű kamasztábor - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a központ.
13:16, Frissítve: 13:34

Szabadkára került a Balkán Kulcsa

Mórahalmon ma ünneplik Szerbia napját. Pontosan egy éve ezen a napon nyílt meg a Kolo Szerb Kulturális Központ. Ez alkalomból sor került a Balkán kulcsa szimbolikus, virtuális átadására.

Népszerű

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.