Ugrás a tartalomra
Djokovic győzelmének örül
Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

Novak Đoković bejutott a wimbledoni teniszbajnokság elődöntőjébe

2019-07-10
16:36
2019-07-10
22:37
Forrás
Pannon RTV
A szerb világelső három játszmában múlta felül a belga David Goffint.
Djokovic a meccs szünetében

Fotó: Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

Đoković végig uralta a mérkőzést, az első játszma volt a legszorosabb, amit végül a szerb sportoló nyert meg 6:4-re. A 6:0-ás második játszmában Đoković dominált. A harmadik szettben is a szerbiai teniszező akarata érvényesült, David Goffin igyekezett életben tartani az esélyeit, de Đoković sima játékkal 6:2-re behúzta az utolsó játszmát is.

Nem mellesleg ez volt Novak Đoković 70. megnyert mérkőzése az angliai tornán. Ezt a mérföldkövet korábban csak hárman (Roger Federer, Jimmy Connors, Boris Becker) érték el 1968 óta.

Novak Djokovic
Wimbledon
tenisz
elődöntő

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.