Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Mark Baker

Novak Đoković emelt fővel térhet vissza Szerbiába

2022.01.16
14:52
2022.01.17
08:27
Forrás
Szerbiai RTV
Ezt Aleksandar Vučić mondta.

A szerb államfő az eset kapcsán hangsúlyozta, 10 napon keresztül bántalmaztak egy teniszezőt, azért, hogy hozhassanak egy olyan döntést, amit már tudtak az első naptól kezdve. Hozzátette, az ausztrál hatóságok saját magukat alázták meg Novak Đoković zaklatásával. Vučić egyébként a döntést követően beszélt a szerb teniszezővel. Bátorította, és azt mondta neki, hogy a hazájában mindig szívesen látják.

„Alig várjuk, hogy újra Szerbiában láthassuk Đokovićot, hogy visszatérjen hazájába, hogy újra ott legyen, ahol mindig szívesen látják. Azok, akik azt hiszik, hogy ezzel ki tudtak zárni bizonyos elveket, csak azt mutatták meg, hogy semmilyen elveik nem voltak. 10-11 napig zaklatták a világ legjobb teniszezőjét, majd a 10-11-ik napon olyan döntést hoztak, amelyet már tudtak az első naptól kezdve.”

Novak Đoković
Aleksandar Vučić
tenisz
Szerbia

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.